Menu
Gildia Pióra na Patronite

Pewnego dnia powiem Ci,
że znaczysz dla mnie więcej niż piękno świata
Pewnego dnia powiem Ci,
że bez Ciebie czuje się jak roztopiony płatek śniegu...
Kiedy nadejdzie tej odwagi dzień Ty będziesz gdzieś daleko,
a ja skrywając łzy ucieknę w marzeń szczyty,
byś trwał tam przy mnie cały czas
I został moim ogniem, mrozem, sercem...

3185 wyświetleń
31 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!