Menu
Gildia Pióra na Patronite

pewnego dnia
twoje kroki ucichną
i oddech zamarznie na szybie
a w progu będę się mijać
z cieniami i milczeniem

wiem, że kiedyś zgaśniesz jak słońce
dlatego dziś każdy dzień
jest dla mnie błogosławieństwem

oddałam Ci serce
- i choć to już wiele -
chciałabym móc oddać więcej

pewnego dnia
zobaczę cię znów,
w oczach zabłysną gwiazdy
a dusza ubierze się w obłoki i mgłę
we wszystkich kolorach tęczy

13 823 wyświetlenia
144 teksty
14 obserwujących
  • Malusia_035

    22 December 2015, 10:18

    bardzo ładny wiersz szczególnie te wersy

    "pewnego dnia
    zobaczę cię znów,
    w oczach zabłysną gwiazdy
    a dusza ubierze się w obłoki i mgłę
    we wszystkich kolorach tęczy "

    Pozdrawiam Serdecznie :)

  • Cris

    21 December 2015, 22:18

    Zatrzymuje treścią.
    Zapis bardzo ładny.
    Pozdrawiam.

    :)