Menu
Gildia Pióra na Patronite
Wiersz

o słów początku

pewne wiersze wolą kolebki smute
zawsze rodzą się nocą
i wierzgają wersami
na cztery światy
mojej głowy

22 019 wyświetleń
189 tekstów
51 obserwujących
  • 11 January 2019, 20:48

    Oj wierzgają.
    Fajne. :))