Menu
Gildia Pióra na Patronite

...

pewna mężatka z Romy
kupiła dwa kondomy
z sąsiadem wypróbowała
nieziemsko poszalała
a mąż niezaspokojony.

19 439 wyświetleń
214 tekstów
3 obserwujących
  • piórem2

    20 September 2019, 19:09

    kiedy kobiet brak,

  • poeta wyklęty

    20 September 2019, 14:12

    po co mi zwierzęta skoro kobiety tak cudowne:)

  • piórem2

    15 September 2019, 19:53

    erotoman gawędziarz,
    a zwierzątka Pan lubi?