Menu
Gildia Pióra na Patronite

17.05

Pewna dziewczyna co spodnie miała
W innej dziewczynie się zakochała.
Niestety nie była pewna swej płci,
Co ,,chłopak" też nie wydawał się zły.
A może nie była niczym co znała?
A może wszystkim? Cóż nie wiedziała.
Jednak tamtej to nie obchodziło,
Bo je ogromne uczucie złączyło.
I morał wychodzi z tej bajki taki:
Nie ważne kto, lecz ważne jaki.

2637 wyświetleń
20 tekstów
1 obserwujący
  • silvershadow

    17 May 2021, 16:18

    serce jest tęczą

  • 17 May 2021, 15:33

    Też tak myślę, ważne jest uczucie i żeby dzieci zdrowe były.
    Pozdrawiam. :))