Menu
Gildia Pióra na Patronite

MA TURA

Pewin chłop uczuny ma tura w zagrodzie
Krętorogi bydlak czasem pana bodzie
Wtem zza wyngła lasu wyszła czarno chmura
Pierun w byka trafił i juź ni ma tura!

51 314 wyświetleń
588 tekstów
70 obserwujących
  • M44G

    4 May 2015, 21:45

    https://www.youtube.com/watch?v=ttPrbSl5XC8

    Jak przebijesz to MASZ Mój głos w kieszeni.

    Video ttPrbSl5XC8
  • Sierjoża

    4 May 2015, 21:43

    Jo tyż ale w nastympnych wyborach bede kandydowoł na prezydynta;-) Miłego!

  • M44G

    4 May 2015, 21:41

    Myślę i zgodzę , lecz chce być APOLITYCZNY . Dobranoc.

  • Sierjoża

    4 May 2015, 21:38

    A wisz co PIS da jak wygro? Nic bo to...; ) Miłego!

  • M44G

    4 May 2015, 21:37

    Wiesz co, ma Rysia?
    Rysia ma Rysia
    Bo to Marysia.

  • Sierjoża

    4 May 2015, 21:36

    Ano,Nicola abo o profesorach np ło takim ksingołbie i stolcu ; )
    Amel były matury,wim,że były,nie powim skund ale wim ; ) Miłego Kobitki!

  • nicola-57

    4 May 2015, 21:32

    :)))TYLE :) dzinki, jutro walnij cóś ło łobecnych i tych, co nadejdum magistrach
    ło doktorach pogodejma w czasie nastympnym i ze zwierzątkami kuniecznie :)
    bardzo za. Miłego :)

  • Sierjoża

    4 May 2015, 21:28

    Trochę ; ) Miłego!