Menu
Gildia Pióra na Patronite

dośpiewaj sobie resztę

perliste nawilżają usta
przełykasz każdą chwilę
podarowaną ci

nieustannie brzmią wspomnienia
nie zamrozisz tęsknoty
tulisz aż roztopy

móc przywrócić wczoraj
dziś
nie wyprzesz

skoro ona
to i ty
śnisz

świeży majowy poranek i pachnące bzy

Krystyna A.Sz. 05.05.2017r.

70 238 wyświetleń
955 tekstów
61 obserwujących
  • Cris

    16 May 2017, 23:44

    Elu, :-))) za :-)))

  • Naja

    14 May 2017, 19:41

    :-)))

  • Cris

    14 May 2017, 19:36

    Zapach bzu dotarłaś tu :)) Rozkwitł już...

  • zapach_bzu

    8 May 2017, 13:45

    zapach_bzu
    jest tu!
    -Dośpiewuję :D