Menu
Gildia Pióra na Patronite

Miłość w pełni

Pełnia na niebie
Bardzo Kocham Ciebie

Księżyc błyszczy na nieboskłonie
Bardzo Kocham Twoje dłonie

Luna płonie na widnokręgu
Kładę me serce na Twym ręku

Miesiąc świeci tam na górze
Na znak miłości dam Ci różę

66 739 wyświetleń
1128 tekstów
102 obserwujących
  • M44G

    25 April 2013, 20:33

    Dziękuję Wam wszystkim za tak miłe słowa. Miłych snów Życzę.

  • misiek45

    25 April 2013, 18:35

    Piękny ,czuły wiersz Marjanie-pozdrawiam miło :)))

  • miramija

    25 April 2013, 14:55

    Urocze :) pozdrawiam :)

  • Pechowa_

    25 April 2013, 13:25

    Piękny wiersz :)

  • Ta, co lubi marzyć...

    25 April 2013, 12:52

    Uśmiechnęłam się :)
    Fajne rymy...

    ~ Oliwka