Menu
Gildia Pióra na Patronite

Gąbka.. :)

Pełna strachu
podchodzę do Ciebie
by wziąć w ręce
całą naszą miłość

Chłonę jak gąbka
każdą chwilę
wypełnioną nami
gdzie już u progu

Zalane tęsknotą
malutkie serce
czasem nie pojmuje
codzienności...

03.07.2020

52 748 wyświetleń
691 tekstów
82 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!