Menu
Gildia Pióra na Patronite

zagubiona.

Pełna radości,
wciąż nieśmiele poszukuję miłości,
dlaczego ona tak za nią podąża,
czego ona właściwie od życia żąda?
Jakie to ma znaczenie dla niej,
przecież i tak idzie przez życie ospale,
może gdy spotka na swej drodze miłość,
będzie żyła nareszcie chwilą.

13 894 wyświetlenia
94 teksty
20 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!