Menu
Gildia Pióra na Patronite

Pękły korale mojej wielkiej wiary..
i spłynęły jak łzy..
Ktoś jednak zdążył uratować kilka z nich,
a teraz na nić przyjaźni je nawleka
i wiesza na mojej szyi.
Dziękuję za oddanie mi wiary w przyjaźń
i człowieka..

4376 wyświetleń
51 tekstów
3 obserwujących
  • 10 October 2021, 08:27

    Kto jest autorem?

  • Daxona

    3 March 2010, 13:05

    bardzo ładne:)

  • agy

    28 February 2010, 20:52

    dziękuje ;***