Menu
Gildia Pióra na Patronite

***

Pejzaż zza mgły malowany-
jesienny dzień leniwie
wspina się na palce,
by dotknąć czerwieni jabłek...

5774 wyświetlenia
52 teksty
4 obserwujących
  • luterin

    11 March 2013, 20:51

    W czterech wersach namalowany jest obraz...
    Piękny.