Menu
Gildia Pióra na Patronite

Za kierownicą

Pędzisz z dozwoloną prędkością
po ulicach miasta
z rozwianymi włosami
z odbitym promieniem słońca
nerwowo trzymając kierownicę.

Gdzie jedziesz ?
Masz jakiś określony cel?
Na koniec świata?

Wysuwa dłoń do autostopowicza…

9953 wyświetlenia
46 tekstów
0 obserwujących