Menu
Gildia Pióra na Patronite

Kubek

patrzy ten kubek
czuje jak śmierdzi
chce być umyty
tak strasznie cierpi
lecz ja nie wyleje
tej kawy z kubka

Bo przecież
musiałabym wylać i Ciebie...

14 513 wyświetleń
187 tekstów
4 obserwujących