Menu
Gildia Pióra na Patronite

***

Patrzysz na mnie
już nie wiem czy Twe oczy
są złe, zmartwione czy zniechęcone
Ale podaj mi rękę
zaciśnij moją i chodź;
Spójrz
Nasza droga się zaczyna,
a śmierć podąża naszymi śladami
czekając na czyjeś potknięcie.

324 wyświetlenia
10 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!