Menu
Gildia Pióra na Patronite

klatka niekoniecznie piersiowa

patrzysz z dołu przez palce
na kolejne uniesienia
wad zesztywniałych pod skórą

muskasz harmonijkę żeber
na krańcu przenikliwości
sum westchnień i tępych pragnień

zataczasz te błędne kółka
na każdym nabrzmiałym lęku
rys drgającego już ciała

858 wyświetleń
5 tekstów
2 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!