Menu
Gildia Pióra na Patronite

" Napis... kolorowych snów "

Patrzysz tam i zerkasz tu
Noc malachitowa
Brakuje Ci snów
Szukasz gwiazd
Jedną przed sobą masz
Nie możesz spać
Jej blask Cię razi?
Prawie jak Supernowa
Ona Twe myśli przenika
W Twoim sercu muzyka
Księżyc się uśmiecha
Gdy Ty czekasz na...
Napis...kolorowych snów
Bez względu na to...
Czy jesteś tam...czy tu...
Ona życzy Ci...kolorowych snów

18.03.2021
01:25

281 731 wyświetleń
2733 teksty
35 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!