Menu
Gildia Pióra na Patronite

KRÓTKA ROZMOWA

Patrzył w górę, na niebo,
przez drzew piękne gałęzie
i się Stwórcy zapytał
co dalej z nim będzie ...

A Ten spojrzał na niego
sprawiedliwym swym wzrokiem
i mu tak odpowiedział
swoim mistycznym głosem ...

NADAL WALCZ I SIĘ STARAJ,
BĄDŹ CIERPLIWY I TWARDY
A SIĘ PIĘKNIE UŁOŻĄ
TAROTA TWE KARTY!

'' Zrobię tak jak mi mówisz
dla Tej, która mnie kocha
i dla Ciebie, mój Stwórco '' ...

taka krótka rozmowa ...

71 034 wyświetlenia
1135 tekstów
9 obserwujących
  • Michaelowa

    7 July 2018, 04:16

    Fabulous Bear ❤