Menu
Gildia Pióra na Patronite

Chwile zadumy

Patrzę na świat oknami duszy,
Więc żaden lek mnie nie wzruszy.
Patrzę na świat tylko sercem,
Bo wiem że kiedyś musi być lepiej.

Choć kłody pod nogami nie raz są,
I dni zwątpienia nie raz.
To nie oczyma,
Tylko sercem patrz.

17 018 wyświetleń
89 tekstów
2 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!