Menu
Gildia Pióra na Patronite

" Mój Dwudziesty Dzień "

Patrzę w niebo
Gwiazd tysiące
Moje imię
Powtarza wiatr
Słońce śpi
Księżyc lśni
Nuty brzmią
Ciszą serca
Łza spływa
Kryształowa ciężka
Twoje imię
Porwał wiatr
Odszedłeś szybko
Smutku czas

...
02.03.2021
22:31

281 001 wyświetleń
2724 teksty
35 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!