Menu
Gildia Pióra na Patronite

...::między nami nic nie było::...

Patrzę: siwa mordka, smycz
A na jej końcu Twoja ręka.
Znów się spotkaliśmy;
W innym miejscu, o innej porze.
Nie było petard, chmary gołębi
Ani flesza błysków.
Zwykłe, beznamiętne minięcie.
Ty z telefonem w ręku,
Ja z myślami w reklamówce –
Czy spakowałem śniadanie do pracy ?

21 105 wyświetleń
173 teksty
45 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!