Menu
Gildia Pióra na Patronite

Obok …

Patrzę się za siebie, patrzę przed siebie i w dal;
Patrzę nic nie widzę, jak ociemniały, no żal;
Usta mam spalone, twarde zesztywnione, jak stal;
W moich dłoniach kielich, w obronie idei, gral;
Święty gral;

Chwytam w swoje dłonie, latające słonie, ot tak;
Czekam gdy zapłonie, ten piekielny ogień i trach;
Wszystko się rozpierzchło, zdechło pod powierzchnią, to fakt;
Słuchaj mnie aniele, w najbliższą niedzielę mój ślub;

w tym mętnym oknie, siedzę samotnie, jak brak;
Brak tajemnej wiedzy, śmieją się koledzy, o f**k;
W tym życia oknie, przegrałem sromotnie, czas;
Czas żniw, czas zbiorów, rozkosznych upiorów, pas;

6422 wyświetlenia
50 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!