Menu
Gildia Pióra na Patronite

bezsensowność istnienia.

patrzę przez okno
a tam niebo
i jak wczoraj widziałam księżyc
to ładnie wychodził zza chmur
lubię księżyce ale
wieje wiatr i zimno bywa
a ty zbierasz ekspirjens ale nie jesteś nawet
na pierwszym poziomie
bezsensowność istnienia
zapytałam dlaczego robisz
kanapki bo ja jem bo jestem głodna
podobno można robić kanapki
bo jest nudno. samo życie.
coś nas stworzyło może
niekoniecznie biblijny gościu
bez twarzy ale jeśli stworzyło nas coś to co
stworzyło to coś co nas stworzyło?
jakbym była na matematyce i
liczyła do tylu w nieskończoność
a w sumie nawet nie lubię matmy
chyba żeby algebra
niewiadoma zawsze jest jakąś niewiadoma
a my idioci martwimy się Afryką
a przecież oni mają gwiazdy

6198 wyświetleń
72 teksty
2 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!