Menu
Gildia Pióra na Patronite

wehikuł czasu

patrzę poprzez mgłę
a może to sen...
patrzę jak w lustro
powracam do wczoraj
pamiętam jak dziś
choć już tych czasów
nie ma wspomnienia
żyją w kręgu
własnych myśli...

93 511 wyświetleń
895 tekstów
21 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!