Menu
Gildia Pióra na Patronite

Azymut

patrzę na Ciebie
gdy śpisz otulona kocem
jesteś taka spokojna i piękna

ukradkiem zerkam na Ciebie
gdy czytasz książkę
jesteś taka zamyślona i nieobecna

spoglądam na Ciebie
gdy rozmarzona patrzysz przez okno
jesteś taka tajemnicza i delikatna

z zachwytem obserwuję Ciebie
gdy tańczysz w rytm muzyki
jesteś taka radosna i zmysłowa

patrzę na Ciebie...
i nikogo więcej nie widzę

9454 wyświetlenia
32 teksty
3 obserwujących
  • słoneczniki

    1 December 2014, 22:34

    w kilku słowach piękne emocje

  • 17 November 2014, 19:37

    Przepiękny tekst..wymarzone wyobrażenie miłości...takiej.. bezinteresownej, tej jedynej...