Menu
Gildia Pióra na Patronite
Wiersz

patrzę na anioły
nie widzę wśród nich Ciebie
Bóg nie dał Ci duszy
więc krzycz nocami
w śmietniku, gdy
ja gryzę palce
z miłości

27 756 wyświetleń
239 tekstów
1 obserwujący
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!