Menu
Gildia Pióra na Patronite

Strach...

Patrzę jak śpisz ...
Przyglądam się twojej twarzy ...
Próbuję odgadnąć o czym śnisz
Widzę w niej spokój i zaspokojenie
Otwierasz oczy
Nieprzytomnie mnie przytulasz
Tonę w twoich ramionach
Ogarnia mnie strach
Strach przed jutrem
Rano całujesz mnie I uśmiechem obdarzasz
Cieszę się każdą sekundą
I znów ten strach ...
Wychodzisz...
Dziś zasypiam sama
Myśli błądzą wokoło Ciebie...
Usypia mnie pytanie
Czy wrócisz? ...

8460 wyświetleń
73 teksty
8 obserwujących
  • Odchłań

    11 March 2013, 20:29

    Tak... jak kocha...

    dziękuję Rafale miło że się podoba