Menu
Gildia Pióra na Patronite

*domek marzeń*

Patrzę, gdzie opuszczony domek marzeń,
Lśnią w jego oknach szyby diamentowe.
Zachód słońca zaraz w nich ukaże
Me nadzieje i tęsknoty niezliczone.

Przed domkiem roześmiane usta kwiatów,
W ich uśmiechy wpleciony warkocz tęczy.
Złote niebo karmi je głosem ptaków.
Patrzę, gdzie opuszczony dom pajęczy.

48 003 wyświetlenia
281 tekstów
37 obserwujących
  • silvershadow

    26 May 2020, 16:35

    tęsknimy do nieistniejących (już) miejsc chwil
    też mam taki domek ;)