Menu
Gildia Pióra na Patronite

Z mojej perspektywy...

Patrzę - człowiek
Widzę - cierpienie
Patrzę - zwierzę
Widzę - śmierć
Patrzę - przyjaźń
Widzę - zapomnienie
Patrzę - miłość
Widzę - rozstanie
Patrzę - szczęście
Widzę - odlatuje
Patrzę - sen
Widzę - zmęczenie
Patrzę - wakacje
Widzę - szkołę
Patrzę - posiłek
Widzę - skład
Patrzę - film
Widzę - aktorstwo
Patrzę - płomień
Widzę - pożar
Patrzę - smutek
Widzę - depresja
Patrzę - zło
Widzę - morderstwa
Patrzę - śmierć
Widzę - umieram

22 129 wyświetleń
281 tekstów
114 obserwujących
  • topik

    22 May 2013, 14:57

    nie koniec

  • awatar

    22 May 2013, 12:54

    dopiszesz coś jeszcze w akcie umierania? czy to już koniec?

  • topik

    22 May 2013, 00:23

    raz taki... inny ;)