Menu
Gildia Pióra na Patronite

Hipo-

Patrzę ci w oczy, co są tak puste jak moje

I tak samo blade i suche są nasze usta

Kolejną noc zmarnowaliśmy we dwoje

Wtorek, wieje, godzina jest szósta

3708 wyświetleń
48 tekstów
3 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!