Menu
Gildia Pióra na Patronite

Marzenie..

Patrząc na lazurowe niebo,
gdzie słońce rozlewa długie
gorące promienie..
Wtedy nadchodzi moment kiedy,
zamykam oczy i czuję jak
przeniosłam się
w zupełnie inny świat..
Gdzie wiejący letni wiatr
daje ukojenie i poczucie wolności..
A obok Mnie stoi wymarzone szczęście,
które czule wręcz z oddaniem pieści
Moją filigranową dłoń..
Dając znak że bez jakiegokolwiek lęku
mogę czuć się od teraz bezpieczna..
Ze wzruszeniem cicho szeptam:
„Dziękuje Że Jesteś!”
Nagle otwieram oczy..
I ze smutkiem stwierdzam,
że to było tylko piękne marzenie..
A w sercu nadal tli się nadzieja,
że naprawdę istniejesz..!

Odkurzony ;)

52 743 wyświetlenia
691 tekstów
82 obserwujących
  • misiek45

    16 July 2013, 21:49

    Śliczny wiersz Aniu i chociaż odkurzony to wartośc jego jest jak dobre wino im starsza tym wykwintniejsza -pozdrawiam milutko wieczorem :))

  • Angelus

    16 July 2013, 12:01

    Piękny kochana !!:))

  • zugimihau

    16 July 2013, 11:52

    uważaj o czym marzysz bo marzenia się spełniają:)