Menu
Gildia Pióra na Patronite

Błędy

Patrząc w szklane odbicie
Przypominała sobie błędy
Popełnione w przeszłości
I, choć wie, że to przeszłość
Zapomnieć nie może...

1266 wyświetleń
20 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!