Menu
Gildia Pióra na Patronite

Chce Widzieć

Patrząc na niebo chce widzieć Boga
Patrząc na ziemie chce widzieć życie
Patrząc na dziecko chce widzieć niewinność
Patrząc na matkę chce widzieć jej łono
A patrząc na ciebie chce widzieć Miłość

1638 wyświetleń
19 tekstów
0 obserwujących
  • Barefoot

    2 May 2014, 13:14

    Jednoznaczna synteza.
    Doskonała.