Menu
Gildia Pióra na Patronite

"Patrząc Ci w oczy"

patrząc Ci w oczy…
widzę
słyszę
czuję…
jak powoli
w bólu bezsilności
skrapla się
nasze milczenie

11.07.2020

1418 wyświetleń
10 tekstów
2 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!