Menu
Gildia Pióra na Patronite

wczorajszy dzień

Patrz-
jesień oto
zamyśliła się w zimie

Przelotny śnieg
twoich kartek
delikatnie
wypływa z koperty

Już postarzeliśmy się
o kolejne
ciche słowa
w których przystanek
w moich nogach twoja

marka

128 103 wyświetlenia
1427 tekstów
95 obserwujących
  • Piłkareczka*

    8 April 2010, 08:38

    Godny aby przeczytać nie tylko jeden raz. Pozdrawiam. "+"