Menu
Gildia Pióra na Patronite

Żona

(patetyk)

Żona dla mężczyzny
do śmierci jest jedna,
jego wymarzona

I jest jego
najlepszym przyjacielem,
wsparciem,
ozdobą,
ostoją,
kochanką,
jedynym zainteresowaniem,
obiektem do wzdychań,
tęsknoty,
adorowania,
ucieczką,
ukojeniem,
zajmowaniem czasu,
pasją,
całym życiem,
wszystkim!

Mężczyzna wszystko co najlepsze
i co najbardziej mu potrzebne
odnajduje
w swojej Żonie.

9454 wyświetlenia
32 teksty
3 obserwujących
  • 27 September 2013, 10:32

    :) a gdy żona podziela Twoje myśli, to z tego wychodzą złote gody . Pozdrawiam :)

  • awatar

    20 September 2013, 10:03

    dzisiaj najbardziej potrzebuję placków ziemniaczanych i wychodzę na ryby,
    wiesz, że ziemniaki powinny być drobno utarte, bez grudek, nie będziesz tęsknić długo, pa, do wieczora