Menu
Gildia Pióra na Patronite

akwarela romantyczna

parkowa aleja wierzbami uwieszona deszczu
w kałużach topią się wisiorki mgły
rozłupany orzech świtu

oczy jak kruczy szelest
przetarte białymi palcami
zadumane

w strudze liści rdzawy warkocz
strumień splecionych rąk
brodzą w nim flamingi - ich szyje wiecznie pytające
obejmują się

28 887 wyświetleń
275 tekstów
113 obserwujących
  • Secret Reflection_35

    2 December 2020, 05:01

    O gustach się nie dyskutuje👎