Menu
Gildia Pióra na Patronite

Paranoja psychiatryczna

Paranoja psychiatryczna

O lat tysięcy
Co roku grypa zabijała
A teraz zginęła
Przedziwnie PRZESTAŁA

I tyleż samo jak co roku tych ludzi
Obecnie pandemia zabrała

ŁO PANIE TRAGEDIA NASTAŁA

Było parę miejsc na tej ziemi
Całkiem niedaleko
Gdzie NIE wierzyli
I wszystko gdzieś mieli
Ale u nas Nie
U nas jest strasznie źle

Na wasz łeb zakuty
Strachliwe pokorne barany
Macie nie ufać i myśleć
Narodzie głupi
Choć kochany

Wyłączyć TV
Nie nosić maseczki
Bo to śmieszne
I pokazuje brak pewnej
Istotnej klepeczki

Nie myjcie tych rąk
W tym gówno-płynie
Macie nie ufać i myśleć
A wirus sam zginie

76 499 wyświetleń
1012 tekstów
16 obserwujących
  • 12 August 2021, 12:22

    świetne rymy masz wielki talent

  • piórem2

    12 August 2021, 10:11

    Niestety to prawda.