Menu
Gildia Pióra na Patronite

Paranoja.

Paranoją jest fakt, że po kuli ziemskiej stąpa, ponad sześć miliardów osób, a ja wciąż czuję się samotna.

238 wyświetleń
6 tekstów
0 obserwujących
  • 29 May 2010, 11:32

    Sądzę, że to powinna być myśl, nie wiersz ;) Jednak plusik za sens... ;)