Menu
Gildia Pióra na Patronite

Fantazja

Para kochanków,
Jak ogień i woda.

Łączymy się w jedność.
Począwszy od duszy,
A kończąc na ciele.

I trwamy w tym stanie
Błogim od nowa,
By moc zaspokoić fantazje
Bez słowa.

A miłość w nas huczy
I prosi o jeszcze.

Bez zbędnych wskazówek
Kroczymy po ścieżce
Pragnienia, pod wiatr, bez zwątpienia.
Bezwładni, oddani, kochankowie życia.

836 wyświetleń
7 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!