Menu
Gildia Pióra na Patronite

Wiersze to schody

Papier wszystko zniesie....
Nawet Nasz brak weny...
W stopniu podstawowym
Tworząc schody...
Czasem wiersze...
Piszę
Się na to...
Insp. Bystry

276 120 wyświetleń
2562 teksty
190 obserwujących
  • bystry76

    31 January 2022, 18:31

    każdym stopniem
    zbliżam się ku temu
    by odejść
    zostawiając słowa
    wodą pisane