Menu
Gildia Pióra na Patronite

***

Panie,
spraw, żeby nam zależało,
żeby się bardziej chciało,
więcej wierzyło,
a mniej narzekało.

Panie proszę,
sypnij marzeń trochę,
żeby się więcej żyło
i bardziej było.

Po prostu było.

6288 wyświetleń
85 tekstów
5 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!