Menu
Gildia Pióra na Patronite

Modlitwa .

Panie Jezu przydrożny,
Ostojo strapiony wszelka,
Wisisz na krzyżu jak nędzarz
A my maluczcy dzieci Twoje
Przychodzimy nieraz nie widząc,
Że cierpienia Twoje...

Panie Jezu przydrożny,
Wszechmogący Boże,
Natchnij w nasze serca,
W dusze poplątane
Wiary i miłości
I prowadź nas przez życie
Drogą prawdy, szczęścia, wiary i miłości...

11 105 wyświetleń
61 tekstów
3 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!