Menu
Gildia Pióra na Patronite

Fyrfl opowieść wigilijna

Panie Dickens
Cuda ogłaszają
Opowieść wigilijną
Anno Domini 2012
Biskup sprzedał pałac
Pieniądze rozdał potrzebującym
Chrystus powrócił
Musiał zobaczyć
Przepraszam Tomaszu
Jezus Maria...
Wreszcie rozumiem...
...Iluż... Ja Bóg...
Teraz rozumiem...

297 746 wyświetleń
4773 teksty
34 obserwujących
  • awatar

    12 December 2012, 14:58

    żeby chociaż tych zmrożonych na ulicy
    zaprosił na kolację wigilijną do pałacu
    żeby podzielił z nimi wieczór bożego czasu
    byłby to cud czy ludzki odruch wśród modłów?
    pozdr.

  • 12 December 2012, 12:45

    cuda zdarzają się
    nawet innym ludziom
    pozdrawiam