Menu
Gildia Pióra na Patronite

Panie, daruj mi możność
podziwu dla tego, co piękne
co mam w dłoniach

Panie nie miej mi za złe
słów nieprzemyślanych
nieskonsolidowanych z myślą

Panie natchnij mnie ufnością,
w to,co stwarzasz powszednio
w przyszłe lśnienie

9352 wyświetlenia
77 tekstów
3 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!