Menu
Gildia Pióra na Patronite

Panie Boże
Dziękuję Ci
Za Człowieka
Na drodze
Który kocha
Szczerze
Jest wierny
Czeka cierpliwie
Myśli płyną
Do Ciebie
Do niego
Płyną leniwie?
Splot okoliczności
Przez wieczności
Zaplątanie dusz
Dziękuję już
Doświadczam tego
Co dobre
Co złe
Przecież wiesz
Wszyscy święci
Są przejęci
Zbyt zajęci
Widzą to?
We mnie:
Radość
Smutek
Dobro
Zło
Czekanie
Kochanie
Pytanie...
Kiedy
Jak
Gdzie
Się stanie
My

15 05.2021
15:20

281 631 wyświetleń
2731 tekstów
35 obserwujących