Menu
Gildia Pióra na Patronite
Wiersz

Siła w nas

pan płacze a ja w to wierzę
pana łzy to wszystko co znam
każdy powód jest do oswojenia
przez pana chcę się dziać

pan upada a ja w to wierzę
pana ciężar to wszystko co mam
każdy trud jest do zniesienia
z panem podnoszę się nowa

pan milczy a ja w to wierzę
pana cisza to wszystko co trwa
każde słowo jest do wypełnienia
w panu czuję się dokończona

12 234 wyświetlenia
103 teksty
8 obserwujących
  • 15 November 2020, 21:57

    "Pani mi mówi - niemożliwe
    pani mi mówi - mnie się zdaje
    pani mi mówi - nie do wiary
    pani mi mówi - że to żart"
    Tak misię skojarzyło. :)
    Fajne.
    Pozdrawiam. :))

    od kuloodporna, VeritasMea, Cris