Menu
Gildia Pióra na Patronite

Trach - strach

Pan jest sparaliżowany
wciąż czarne marsze
ciągle milczą
boi się manifestacji

pan z ósmego piętra
siedzi na krawędzi dachu
a na dole tłum
boją się, żeby
na wychodzącego nie spadł

otyły mężczyzna
wrednooki z sadłem
pod brodą
krzyczy:
-"no zabij się
no skacz wariacie!"
liże loda
a tłum powtarza
czekając na atrakcję
aż o beton
klapnie.

marka z ulicy

127 935 wyświetleń
1427 tekstów
95 obserwujących
  • awatar

    14 July 2010, 18:19

    gawiedź nie zmienia się od lat, ładny temat i przekaz +:)

  • 14 July 2010, 12:22

    Obojętność żądna wrażeń... Pozdrawiam Marko, jak zwykle zaskakujesz :)

  • Piłkareczka*

    14 July 2010, 02:56

    Świetny :) +

  • motylek96

    13 July 2010, 22:51

    "...czekając na atrakcję
    aż o beton
    klapnie..."

    Tacy ludzie w dzisiejszych czasach