Menu
Gildia Pióra na Patronite

Kop

pan Bóg
kopnął piłkę
ale nie za mocno
dlatego
tak wolno się toczy

oto mamy dzień
oto słońce
które wpada gdzieś
w mrok

noc
to ja
a wszechmocny
pewno nie zapomnie
by ponownie
ją kopnąć

8196 wyświetleń
111 tekstów
1 obserwujący
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!