Menu
Gildia Pióra na Patronite

Szczęściarz

Pamiętny tekst dla Gosi :))

Śnieżny Twój uśmiech,
Pożądane Twe spojrzenie,
Kojący Twój głos,
Gorące Twe serce.

Ile facetów mówi:
„Wszystko bym dla Ciebie zrobił.”
-miliony.

Ile facetów mówi:
„Złamałaś mi serce.”
-miliony.

Ile facetów mówi:
„Nie mogę żyć bez Ciebie, a Ty o tym nie wiesz.”
-miliony.

Ile facetów mówi:
„Kocham ją a Ona mnie.”
-jeden.

Jakież on miał szczęście,
że spotkał taki skarb jak TY.
Muszę go poznać i spytać się:
„Jak to zrobiłeś?”

12 003 wyświetlenia
65 tekstów
27 obserwujących
  • Bezsens

    22 May 2010, 12:14

    Dziękuje za opinie.. :)

  • topik

    22 May 2010, 10:19

    a dam plusa plusa dam

  • Piłkareczka*

    22 May 2010, 07:08

    Duży plus :)

  • Ideka

    21 May 2010, 23:25

    przepiękne. szczere i cudowne. :)